Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Pirmā posma izspēle tuvojas izšķirošajai stadijai
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 17.12.2018
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionātā turpinās pirmā posma izspēle, pēc kuras noslēgšanās kļūs zināms komandu izkārtojums cīņā par vietām sacensību izšķirošajā stadijā. Patlaban atlicis aizvadīt vēl 72 mačus.

Sacensību A apakšgrupā pirmajā vietā atkal izvirzījusies “Futbola Parks/LSPA” (33), kas iepriekšējā nedēļā uzvarēja abus mačus, tādējādi kopvērtējuma tabulā minimāli apsteidzot savu sīvāko sāncensi “RTU/Viesulis” (32). Cīņa starp “Futbola Parks/LSPA” un “Baldone” izvērtās par šīs Rīgas čempionāta sezonas abpusēji rezultatīvāko dueli, abām komandām kopumā gūstot 23 (!) vārtus, un “studentiem” triumfējot ar rezultātu 18:5. Četras reizes uzvarētāju sastāvā precīzi sita Edgars Lācis, trīs trāpīgi raidījumi Markam Udovičenko un Iljam Savčenko, kamēr “baldoniešu” labā “hat-trick” realizēja Rendijs Bružus.

Vēl citā spēlē A grupas līdere ar 6:2 sarūgtināja “Olaine” vienību, kamēr “RTU/Viesulis” savā vienīgajā mačā lika kapitulēt “Pafbet.lv” (28) – 5:2. Trešo vietu ieņemošā “Pafbet.lv” bez šīs neveiksmes triumfēja abās pārējās cīņās, divkārt uzveicot FC “Maskachka” – 7:2 un 14:2. Tāpat šīs apakšgrupas kontekstā jāatzīmē pozīciju zemāk esošās FC “Raita” (24) veikums – uzvara pār OSK “Ostnieks” (6:1, četri vārti Asifam Ibragimovam) un neizšķirts ar “Baltic International Bank” (3:3).

A apakšgrupā vēl par iekļūšanu pirmajā trijniekā pacīnīties turnīra turpinājumā noteikti var “Olaine” (20) un “Baltic International Bank” (19), bet tabulā krietni iepaliek “OSK Ostnieks” (12), FK “Reinards /Ropaži 2” (9), “Baldone” (3) un FC “Maskachka” (1).

Rīgas čempionāta B apakšgrupā arvien līderes statusā gozējas “DSV” (36), kas iepriekšējā nedēļā trijās spēlēs savāca septiņus no maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem. “Transportnieki” neatstāja ne mazākās cerības FC “PETROW STAR” (9:3, “hat-trick” Aleksejam Šromam) un “Industrial Steel Group” (7:1, trīs vārti Mihailam Ivanovam), kā arī slēdza “miera līgumu” 4:4 ar “Estoty/JOMA TEAM”, visas trīs reizes precīzi sitot Eduardam Borisevičam.

Astoņu punktu atstatumā no pirmās vietas īpašnieces tabulā iepaliek “Rīgas Pašvaldības Policija” (28), kas arīdzan laukumā devās trīs reizes, pārspējot “AVANTEX” (8:1) un “Līgatne/Zeit” (6:2), kā arī piekāpjoties “LSPA” (2:5). Turpat netālu kopvērtējumā atrodas arī 27 punktus iekrājušās “NAPALM” un FK “Zep/Forevers”, kuru savstarpējā duelī pēdējā apliecināja savu pārākumu ar 5:0. “NAPALM” telpu futbolisti dalīja punktus uz pusēm – 4:4 - arī cīņā pret piektās vietas īpašnieci “Estoty/JOMA TEAM” (25), turklāt šī mača gaitā “NAPALM” piederēja 4:0 pārsvars.

Nedaudz nostāk B grupas tabulā arvien izkārtojušās pārējās piecas vienības, kuru vidū ietilpst “Industrial Steel Group” (17), “LSPA” (13), “AVANTEX” (11), “Līgatne/Zeit” (9) un FC “PETROW STAR” (2).

Visbeidzot C grupā spēkošanās par pirmo vietu arvien norit starp 31 punktu savākušajām “Bettend.com” un FK “Rīnūži/Grifs AG”, kuras samēroja spēkus savā starpā, virsroku gūstot pēdējai – 7:4 (četri vārti Ingum Makovskim). Ja FK “Rīnūži/Grifs AG” šis bija vienīgais mačs aizvadītajā nedēļā, tad konkurente laukumā vēl devās arī cīņā pret “LJA”, kur triumfēja ar rezultātu 4:1.

Šajā apakšgrupā arī jāizceļ divi trešās vietas īpašnieces FK “Kadaga” (25) panākumi (6:4 pret “Evolution Latvia” un 4:2 pret FK “Stopiņi/LAS”).

C apakšgrupas tabulā pa 20 punktiem patlaban savākušas “USB” un “RegVardy/Anzāģe”, 17 punkti šobrīd “LJA” un “Evolution Latvia” rocībā, savukārt atlikušajās pozīcijās tabulā izkārtojušās FK “Stopiņi/LAS” (16), “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (9) un FK “Reinards/Ropaži” (7).

Turnīra rezultatīvākais futbolists arvien ir 34 vārtus guvušais Aleksejs Bespalovs (“Bettend.com”).

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvadīs divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiks noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies nākamā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Kārlis Jakabsons
Kārlis Jakabsons

(Rīgas Pašvaldības Policija)
28
Vadims Labunskis
Vadims Labunskis

(FC Maskachka)
29
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy / Anzāģe)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Pafbet.lv)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin