Sveikti Rīgas minifutbola čempionāta laureāti
26 Sep 2024

Iepriekšējā nedēļas nogalē naktsklubā “Piji Riga” tiks svinīgi apbalvoti Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta laureāti.

Kā vēstīts, par čempionāta uzvarētāju kļuva FC “Caramba Riga”, samainot pērn izcīnīto sudrabu pret zeltu un atstājot aiz sevis abas pārējās medaļnieces – “New Project” un “SQUAD/FREE”. Savukārt “Cerību kausa” trofeju, triumfējot sacensību otrā posma D apakšgrupā, ieguva “ASK Kadaga” futbolisti.

Apbalvošanas ceremonijā labākās komandas saņēma kausus, medaļas un dāvanu kartes no turnīra partnera “Sportland”. Tāpat tika sumināti labākie futbolisti individuālajās nominācijās – vārtsargs Gvido Ķikāns, aizsargs Staņislavs Kumpiņš (abi FC “Caramba Riga”), pussargs Mihails Zotovs (“SQUAD/FREE”), uzbrucējs Vitālijs Ziļs (“New Project”), vērtīgākais spēlētājs Kristiāns Godiņš (“HYDRO”) un menedžeris Artjoms Sokolovs (FC “Caramba Riga”). Kā labākā “Fair-Play” jeb godīgas spēles nominācijā speciālu balvu ieguva FC “Raita”.

Jau ziņots, ka šajā apbalvošanas ceremonijā tika sveikti arī apsardzes kompānijas “Strong” minifutbola kausa izcīņas un Rīgas futbola čempionāta laureāti.

“Ņemot vērā to, ka pēdējo reizi šādu kopīgu apbalvošanas ceremoniju piesardzīgā režīmā organizējām pirms četriem gadiem “Covid” pandēmijas laikā, bet pilnvērtīgā apjomā vēl gadu pirms tam, bija liels prieks vienkopus atkal pulcēt triju sacensību dalībniekus jaukā un neformālā gaisotnē. Ceru, ka šī nebūs pēdējā reize un tamlīdzīgi pasākumi atjaunos regularitāti par spīti ne tik spožajai ekonomiskajai situācijai mūsu valstī,” uzsvēra RFF prezidents un Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes loceklis Eduards Borisevičs.

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas minifutbola čempionātā triumfē “FC Caramba Rīga”
Rezultatīvākie
1.
V. Ziļs
19
2.
M. Smuļko
12
3.
A. Karru
11
4.
D. Romenskis
11
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Maksims Semakins
Skanste
30
Mihails Novikovs
Refoks Young Lions
23
Dalībnieki
Partneri
Organizatori