Ziņas
21 Jun 2024
Minifutbola čempionātā vīriešiem perfektu bilanci saglabā FC “Raita”

Noslēgumam tuvojas tradicionālā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) vīriešu čempionāta pirmā posma izspēle. Patlaban starp 18 dalībniecēm perfektu bilanci izdevies saglabāt vienīgi B apakšgrupas līderei un pašreizējai titula ieguvējai FC “Raita”, kas triumfējusi visās piecās cīņās, turklāt četrās no tām sarūgtinājusi konkurentes ar vismaz piecu vārtu pārsvaru.

19 Jun 2024
Rīgas minifutbola čempionātā sievietēm triumfē “AC Jules Verne”

Iepriekšējā nedēļas nogalē, 16. jūnijā, RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Daugavgrīvas 56a Rīgā finišēja pirmais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītais Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts sievietēm, kurā četru dalībnieču konkurencē triumfēja “AC Jules Verne”.

30 May 2024
Minifutbola čempionātu pārliecinoši sāk FC “Raita”, FK “02 STEEL” un FC “Caramba Riga”

Maija vidū RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Daugavgrīvas 56a Rīgā startēja tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītais “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts. 18 dalībnieču konkurencē sacensību pirmajās trīs kārtās vispārliecinošāk sevi izdevies apliecināt pašreizējai titula ieguvējai FC “Raita”, kā arī FK “02 STEEL” un FC “Caramba Riga”.

Reklāma
Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
V. Ziļs
10
2.
Z. Tatevosjans
9
3.
O. Peņkovskis
8
4.
A. Kolesnikovs
7
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Alex Biju Raj Kavattu
Riga Titanzs
26
Renats Agajevs
SQUAD / FREE
34
Dalībnieki
Partneri
Organizatori